Aperitivo.mk

Russian Standard Vodka 700ml

980 ден

Руски стандард е повеќе од име, тоа е ветување дека на giveубителите на вотка ширум светот ќе им се даде нов стандард во вотка. Каде што некогаш алкохоличарите требаше да изберат помеѓу чиста вотка или вотка со добар вкус, сега алкохоличарите можат да ги имаат и двете.

Создадено со комбинирање на најсовремени техники за дестилација со традиции почестени со време и изработени со користење на најдобрите состојки од зимска пченица и вода од глацијално потекло, руската Стандардна вотка е репер за извонредност во татковината на вотка.

ABV: 40%

Category:

Руски стандард е повеќе од име, тоа е ветување дека на giveубителите на вотка ширум светот ќе им се даде нов стандард во вотка. Каде што некогаш алкохоличарите требаше да изберат помеѓу чиста вотка или вотка со добар вкус, сега алкохоличарите можат да ги имаат и двете.

Создадено со комбинирање на најсовремени техники за дестилација со традиции почестени со време и изработени со користење на најдобрите состојки од зимска пченица и вода од глацијално потекло, руската Стандардна вотка е репер за извонредност во татковината на вотка.

ABV: 40%

Color

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Russian Standard Vodka 700ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy