Aperitivo.mk

Absolut Vodka 1l

990 ден

Водка Апсолут за првпат беше лансирана во Newујорк во 1979 година. Наскоро стана збор за градот, во САД и на крајот на светот. Но, рецептот кој стои зад чистиот и природен вкус на Абсолут е всушност постар од 30 години. Така е и шишето со медицина од 18 век пронајдено во продавница за антиквитети во Стокхолм, Шведска, кое даде инспирација за иконското шише со водка.

SKU: 12 Category:
700ml |1l

700ml, 1l

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Absolut Vodka 1l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy