Политика на приватност

Ве молиме внимателно прочитајте ги условите и правилата за користење на интернет продавницата.

ПРИВАТНОСТ

Собирањето на сите податоци од оваа интернет страна е во согласност со заштитата на личните податоци.

Вашите сесии на aperitivo.mk се заштитени со најсовремена TLS – SSL Заштита

 

ПРИБИРАЊЕ И ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Лични податоци се информациите кои ве карактеризираат вас, на пр. Вашето име, Вашата адреса, било да е e-mail или поштенска. Petroff doel не собира податоци од вас, освен ако не е за конкретна намена, на пр. кога нарачувате или се пријавувате.

 

УПОТРЕБА И ЧУВАЊЕ НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ

Petroff Доел Скопје  ќе ги употреби вашите лични податоци исклучиво за испорака и наплата на вашата нарачка и за технички потреби за интернет страницата  за да ви овозможи пристап до специфични информации или за општа комуникација со вас.Petroff Доел нема да ги продаде вашите лични податоци на трета страна, ќе ги користи исклучиво за технички потреби, испорака и наплата на нарачката.  Petroff Доел во целост ја почитуваа доверливоста на вашите лични податоци.

 

COOKIES

Cookies се мали датотеки кои привремено се складираат на вашиот диск, овозможувајќи и на нашата интернет страна да го препознае вашиот компјутер следниот пат кога ќе ја посетите интернет страната на Petroff Доел.Petroff Доел ги употребува Cookies исклучиво за да собере информации кои и се потребни на нашата интернет продавница.

 

МАЛОЛЕТНИЦИ

Petroff doel им препорачува на сите родители и старатели да ги учат нивните деца на безбедно и одговорно ракување со личните податоци на интернет. Малолетниците не смеат да даваат лични податоци на Petroff Доел без дозвола од нивните родители или старатели. Petroff Доел никогаш нема намерно да земе лични податоци од малолетници, или да ги употреби на некој начин, ниту да ги проследи на трета страна без дозвола.

 

ПРАВО НА ИНФОРМАЦИИ

Доколку имате некои прашања што се однесуваат на заштитата на личните податоци и како ракуваме со нив; Ве молиме контактирајте не.

Petroff Доел

Сливовска 7

Скопје 1000
Телефон 076434244

 

СЛОБОДА НА ИЗБОРОТ

Вие самите ги контролирате информациите што ги давате на Petroff Доел. Во секој случај, ако одлучите да не ги оставите вашите податоци, Ве молиме имајте во предвид дека може да не ви бидат достапни некои делови од интернет продавницата.

 

АВТОМАТСКИ СНИМЕНИ ПОДАТОЦИ (НЕ-ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ)

Кога ќе се вклучите на интернет страната на Petroff Доел, општите не-лични информации (кој интернет пребарувач е користен, број на посети, просечно време поминато на страната) автоматски се снимаат (не како регистрација). Овие информации се користат за подобрување на изгледот на нашата интернет продавница и за да ја подобриме содржината и функционалноста. Нашата страница користи и cookies од светски провајдери како Google и Facebook за кој важат нивните изјави за лични податоци.

 

БЕЗБЕДНОСТ

Petroff Доел се грижи да ја овозможи безбедноста на вашите лични податоци. Вашите податоци се грижливо чувани од губење, уништување, фалсификување и неавторизиран пристап. Вашите податоци не се проследуваат понатаму и не се пренесуваат на трета страна.

 

ВРСКИ СО ДРУГИ ИНТЕРНЕТ СТРАНИ

Оваа изјава за заштита на личните податоци се однесува на сите официјални интернет страници во сопственост на Petroff Доел . Интернет страниците во наша сопственост може да содржат врски до други провајдери во склоп и надвор од Petroff Доел, на кои што оваа изјава за заштита на личните податоци не се однесува. Кога ќе ја напуштите интернет страната наPetroff Доел, Ве молиме бидете свесни и прочитајте ги изјавите за лични податоци на секоја интернет страница во сопственост на трети страни.

 

ОБЈАВА ЗА ПРОМЕНИ

Доколку има некои промени во нашата заштита на личните податоци ќе бидат напишани во оваа изјава за заштита на личните податоци, почетната страна и на други места за кои сметаме дека се соодветни.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy