Aperitivo.mk

Sale!

Captain Morgan White 0,7

Original price was: 890 ден.Current price is: 790 ден.

  • Captain Morgan румот е дестилат од шеќерна трска. По дестилирањето, бистрата течност се остава во дабови буриња да лежи 1 година, од каде и ја добива златната боја и карактерот на румот, пред да се додадат зачините од Карипските Острови
  • CAPTAIN MORGAN® WHITE RUM – создаден од најфина селекција на Карибски румови – резултирајќи со освежувачки вкус. Идеален за подготовка на Мохито и совршен за микс со Кола. Лесен на волумен, остар и чист вкус со нежена слатка завршница
  • Совршен за Mojito коктел
Category:
  • Captain Morgan румот е дестилат од шеќерна трска. По дестилирањето, бистрата течност се остава во дабови буриња да лежи 1 година, од каде и ја добива златната боја и карактерот на румот, пред да се додадат зачините од Карипските Острови
  • CAPTAIN MORGAN® WHITE RUM – создаден од најфина селекција на Карибски румови – резултирајќи со освежувачки вкус. Идеален за подготовка на Мохито и совршен за микс со Кола. Лесен на волумен, остар и чист вкус со нежена слатка завршница
  • Совршен за Mojito коктел

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Captain Morgan White 0,7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy