Aperitivo.mk

GREY GOOSE® Vodka

2,690 ден

Водката сива гуска е врвна водка, родена од извонредна страст за правење духови. Создаден е со користење само на најдобрите француски состојки – пченична и беспрекорна варовничка филтрирана изворска вода од највисок степен. Тоа е дух на невообичаена брилијантност, незаменлива изработка и мазност на потпис и е одличен избор за подарок.

Водката Сива гуска има извонреден јасен, свеж и елегантно ароматичен вкус. Ова е врвна водка со невидена мазност и исклучителен вкус, со суптилни ноти на бадем и долга, задоволувачка завршница.

Category:

Водката сива гуска е врвна водка, родена од извонредна страст за правење духови. Создаден е со користење само на најдобрите француски состојки – пченична и беспрекорна варовничка филтрирана изворска вода од највисок степен. Тоа е дух на невообичаена брилијантност, незаменлива изработка и мазност на потпис и е одличен избор за подарок.

Водката Сива гуска има извонреден јасен, свеж и елегантно ароматичен вкус. Ова е врвна водка со невидена мазност и исклучителен вкус, со суптилни ноти на бадем и долга, задоволувачка завршница.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GREY GOOSE® Vodka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy