Aperitivo.mk

Don Julio Anejo (700ml)

4,760 ден

Don Julio Blanco е луксузна текила, направена само од рачно селектирано и целосно созреанo сино агаве (најдобрата сорта на агаве наменето за производство на текила). Процесот на дестилирање во бакарни садови, допринесува за свежиот цитрусен вкус на оваа текила.

Вкус: цитрусен, лесно сладок и чист агаве вкус со завршеток од сув бибер.

Category:

Don Julio Anejo е луксузна текила, направена само од рачно селектирано и целосно созреанo сино агаве (најдобрата сорта на агаве наменето за производство на текила). Процесот на дестилирање во бакарни садови, допринесува за свежиот цитрусен вкус на оваа текила.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Don Julio Anejo (700ml)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy