Aperitivo.mk

Patron Añejo 750ml

3,290 ден

ОПИС
Даб на возраст над 12 месеци за да произведе текила совршена за пиење.

Patrón Añejo е рачно изработена од најдобрите 100% Weber Blue Agave и е внимателно дестилирана во мали серии во дестилеријата Hacienda Patrón во Халиско, Мексико. Потоа старее во комбинација на француски даб, унгарски даб и користени буриња од американско виски.

Слатка и чадена, Патрон Ажехо може да ужива во уредни или во коктел занаети и прави неверојатна замена за виски.

Забелешки за вкус / дегустација
Боја: чиста, топла килибар.

Арома: Средно дабово дрво, ванила и суво грозје со слаба нијанса на цитрус.

Вкус: мазен и сладок. Посебно дабово дрво, надополнето со ванила, суво грозје и мед, со нотка на диња.

Заврши: Карамел и зачадени белешки.

Out of stock

Category:

ОПИС
Даб на возраст над 12 месеци за да произведе текила совршена за пиење.

Patrón Añejo е рачно изработена од најдобрите 100% Weber Blue Agave и е внимателно дестилирана во мали серии во дестилеријата Hacienda Patrón во Халиско, Мексико. Потоа старее во комбинација на француски даб, унгарски даб и користени буриња од американско виски.

Слатка и чадена, Патрон Ажехо може да ужива во уредни или во коктел занаети и прави неверојатна замена за виски.

Забелешки за вкус / дегустација
Боја: чиста, топла килибар.

Арома: Средно дабово дрво, ванила и суво грозје со слаба нијанса на цитрус.

Вкус: мазен и сладок. Посебно дабово дрво, надополнето со ванила, суво грозје и мед, со нотка на диња.

Заврши: Карамел и зачадени белешки.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Patron Añejo 750ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy