Aperitivo.mk

Patrón Silver Tequila 0.7

3,790 ден

Првата ултра-премиум текила во светот, Patrón Silver треба да се наслади почнувајќи од првата голтка – од деликатната арома на овошје и цитрус до слаткиот и мазен вкус со светлосен пипер. Направен е со рачно изработен процес уникатен за Patrón, што му дава совршен баланс на свеж вкус на агава со печени подвлаки од агава – основни белешки за инфлуенсер што ќе ги најдете во сите Patrón Tequilas.

Неверојатно разноврсен дух, Сребрениот патрон може да се напие уреден, од замрзнувачот, преку мраз или да се меша во совршен коктел. Омилен во маргарита, тој исто така може да се вметне во класици како Мули, Крвави Мериси и Мохитос. Фотографирајте ако мора, но ќе пропуштите да ги вкусите светлите ноти на цитрус и свежите вкусови на агава што се непогрешливо Патрон.

Category:

Првата ултра-премиум текила во светот, Patrón Silver треба да се наслади почнувајќи од првата голтка – од деликатната арома на овошје и цитрус до слаткиот и мазен вкус со светлосен пипер. Направен е со рачно изработен процес уникатен за Patrón, што му дава совршен баланс на свеж вкус на агава со печени подвлаки од агава – основни белешки за инфлуенсер што ќе ги најдете во сите Patrón Tequilas.

Неверојатно разноврсен дух, Сребрениот патрон може да се напие уреден, од замрзнувачот, преку мраз или да се меша во совршен коктел. Омилен во маргарита, тој исто така може да се вметне во класици како Мули, Крвави Мериси и Мохитос. Фотографирајте ако мора, но ќе пропуштите да ги вкусите светлите ноти на цитрус и свежите вкусови на агава што се непогрешливо Патрон.

Color

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Patrón Silver Tequila 0.7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy