Gordon’s 0.0% без алкохол

1,390 ден

Category:

Gordon’s 0.0% е произведен од истите ботанички плодови (смрека и цитрусни ароми) како и Gordon’s London Dry Gin,

Има само 24 калории во една доза и е одличен избор за оние кои внимаваат што пијат и би сакале да имаат понуда без алкохол.

Измешајте го со тоник и сервирајте со лимета за совршен џин тоник со јасен и освежителен вкус.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gordon’s 0.0% без алкохол”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy