Bombay Sapphire 750ml

1,345 ден

Светски познатиот џин во своето карактеристично сино шише. Секоја капка содржи 10 рачно избрани ботанички производи од егзотични локации ширум светот.

БЕЛЕШКИ за дегустација

Арома: gин од Бомбај Сафир има зрела арома на цитрус со заоблен зачин и допир со смрека.

Палета: 100% природни вкусови се комбинираат за да создадат нежен, ароматичен вкус слоен со цитрусни цитруси, нежни ореви масла, богати егзотични зачини.

Заврши: Hирка на сладост со лесни белешки од лаванда и долга пиперка.

Category:

Светски познатиот џин во своето карактеристично сино шише. Секоја капка содржи 10 рачно избрани ботанички производи од егзотични локации ширум светот.

БЕЛЕШКИ за дегустација

Арома: gин од Бомбај Сафир има зрела арома на цитрус со заоблен зачин и допир со смрека.

Палета: 100% природни вкусови се комбинираат за да создадат нежен, ароматичен вкус слоен со цитрусни цитруси, нежни ореви масла, богати егзотични зачини.

Заврши: Hирка на сладост со лесни белешки од лаванда и долга пиперка.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bombay Sapphire 750ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy