Виски Jack Daniel’s 0.7л Old No.7

1,490 ден

Преработен капка по капка преку 10 стапки јаглен од јаворов шеќер, а потоа созреан во рачно изработени буриња. Направен од пченка, ‘рж и слад јачмен и се дестилира во бакарна апаратура. Содржи 40% алкохол.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Виски Jack Daniel’s 0.7л Old No.7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy