Monkey Shoulder 700ml

2,499 ден

Извонреден мешан виски од слад од Вилијам Грант, направен со единечни сладови од три познати дестилерии Спејсајд. Резултатот е мазен, крем, еластичен и многу сладен шкотски школ кој работи одлично уредно, над мраз или во коктели со виски (каде што навистина се истакнува).

Category:

Извонреден мешан виски од слад од Вилијам Грант, направен со единечни сладови од три познати дестилерии Спејсајд. Резултатот е мазен, крем, еластичен и многу сладен шкотски школ кој работи одлично уредно, над мраз или во коктели со виски (каде што навистина се истакнува).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Monkey Shoulder 700ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy