,

Jack Daniel’s Gentleman Jack Whiskey 750ml

2,395 ден

ОПИС
Инспириран од оригиналниот дестилатор за господин и нашиот основач, entентлмен Jackек се подложува на второ мелење јаглен за да се постигне исклучителна мазност. Неговиот избалансиран вкус е совршен за славење на вонредни прилики во животот, плус сите моменти на патот.

Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jack Daniel’s Gentleman Jack Whiskey 750ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy