,

Johnnie Walker Blue Label 0.7

18,995 ден

Blueони Вокер Блу Етикетата е неспоредливо богата и чадена, со кадифено мазно кршење бранови со моќен вкус.

Создадено од рачно избрани буриња од некои од најретките и најисклучителните виски, нема сетилно искуство како likeони Вокер Блу етикета. Лешниците, медот, шери и портокалите прво паѓаат, пред да ослободат скриени тајни како ѓумбир, кумквати, сандалово дрво и темно чоколадо. Се појавува богата медва сладост, придружена со ноти на пиперка и суво овошје, пред неверојатно долг, долготраен, мазен финиш на совршено избалансиран, мек чад.

Categories: , Tag:

Blueони Вокер Блу Етикетата е неспоредливо богата и чадена, со кадифено мазно кршење бранови со моќен вкус.

Создадено од рачно избрани буриња од некои од најретките и најисклучителните виски, нема сетилно искуство како likeони Вокер Блу етикета. Лешниците, медот, шери и портокалите прво паѓаат, пред да ослободат скриени тајни како ѓумбир, кумквати, сандалово дрво и темно чоколадо. Се појавува богата медва сладост, придружена со ноти на пиперка и суво овошје, пред неверојатно долг, долготраен, мазен финиш на совршено избалансиран, мек чад.

Color

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Johnnie Walker Blue Label 0.7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy