10 %

Jagermeister 1l

1,251 ден

ОПИС
Jägermeister е ликер од билки направен од 56 билки, овошја, корени и зачини, вклучувајќи кора од цитрус, сладунец, анасон, афион, семе од шафран, ѓумбир, бобинки од смрека и женшен.

Прекрасна мешавина од зачини цимет и ванила во брак со легендарните состојки кои се наоѓаат во оригиналниот таен рецепт Jägermeister. Препорачуваме Jägermeister да се чува на мраз и да се сервира ладен.

SKU: 5 Category:
700ml |1l

700ml, 1l

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jagermeister 1l”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy