APEROL – BARBIERI APERITIVO

1,090 ден

Аперолот е совршен аперитив. Светло портокалова боја има уникатен горчливо-сладок вкус што произлегува од тајниот рецепт кој остана непроменет од неговото создавање. Инфузија на скапоцени примарни компоненти, многу билки и корени во совршено избалансирана комбинација.

Category:

Аперолот е совршен аперитив. Светло портокалова боја има уникатен горчливо-сладок вкус што произлегува од тајниот рецепт кој остана непроменет од неговото создавање. Инфузија на скапоцени примарни компоненти, многу билки и корени во совршено избалансирана комбинација.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “APEROL – BARBIERI APERITIVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy