Вермут Martini 1л Bianco

990 ден

Martini Bianco е разновидност на засладен сув вермут, збогатено и ароматизирано вино кое за прв пат е произведено во 1910 година. Направено од филтрирано бело засладено вино кое содржи различни ботанички производи, кои вклучуваат цвеќиња од ванила, зачини, билки, кора од цитрус и корени. Содржи 15% алкохол.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вермут Martini 1л Bianco”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy