Aperitivo.mk

Schweppes Tonic Water 325ml

70 ден

SCHWEPPES TONIC WATER започна во 1783 година како оригинален безалкохолен пијалок во светот. Неговиот основач, Јакоб Швепе, го привлече новата уметност на газирани пијалоци, па тој го рафинираше и патентираше сопствениот процес на создавање минерална вода.

BRAND TRIVIA : Приказната за Швепс започна пред повеќе од 235 години кога obејкоб Швепе го оживеа „Швепервесценс“. Тој беше првиот во светот што ја усоврши уметноста на фаќање и флаширање меурчиња (процес на карбонизација) и го основаше Швепс во Geneенева, Швајцарија.

GIN & TONIC

Пробајте го овој рецепт!

SCHWEPPES TONIC WATER започна во 1783 година како оригинален безалкохолен пијалок во светот. Неговиот основач, Јакоб Швепе, го привлече новата уметност на газирани пијалоци, па тој го рафинираше и патентираше сопствениот процес на создавање минерална вода.

BRAND TRIVIA : Приказната за Швепс започна пред повеќе од 235 години кога obејкоб Швепе го оживеа „Швепервесценс“. Тој беше првиот во светот што ја усоврши уметноста на фаќање и флаширање меурчиња (процес на карбонизација) и го основаше Швепс во Geneенева, Швајцарија.

GIN & TONIC

Пробајте го овој рецепт!

Color

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Schweppes Tonic Water 325ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy