Corona 355ml

100 ден

Корона Екстра е број еден продавачко пиво во Мексико и водечка марка за извоз од Мексико. Најдобро е да се ужива со клин од вар. Ова светло, суво пиво има пријатни ноти од слад и хоп со кружен сув финиш.

Вкусот е јасен, чист и добро балансиран помеѓу хме и слад, супериорен профил на вкус од супериорни состојки – најквалитетна мешавина од филтрирана вода, слад јачмен, хме, пченка и квасец.

ABV: 4,6%

Category:

ОПИ

Корона Екстра е број еден продавачко пиво во Мексико и водечка марка за извоз од Мексико. Најдобро е да се ужива со клин од вар. Ова светло, суво пиво има пријатни ноти од слад и хоп со кружен сув финиш.

Вкусот е јасен, чист и добро балансиран помеѓу хме и слад, супериорен профил на вкус од супериорни состојки – најквалитетна мешавина од филтрирана вода, слад јачмен, хме, пченка и квасец.

ABV: 4,6%

Color

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Corona 355ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy