Aperol Spritz Cocktail Pack

1,990 ден

Аперол Сприц е еден од најпопуларните аперитиви во Италија, и колку е вкусен и освежувачки. Со малку алкохол, ароматичен со цитрус и малку горчлив, Аперол совршено се спојува со разладениот Cinzano prostco. Аперол Сприц е лесен за правење како и за пиење, совршен за секое време од денот и секоја пригода.

КАКО ДА НАПРАВАМ

1 дел (60ml) Cinzano Prosecco

1 дел (60ml) Aperol

1 ДЕЛ (20ml)  Soda Water

Додадете ги сите состојки во чаша со вино со мраз и промешајте.

Украсете со портокал во тркало или парче.

 

Category:

Аперол Сприц е еден од најпопуларните аперитиви во Италија, и колку е вкусен и освежувачки. Со малку алкохол, ароматичен со цитрус и малку горчлив, Аперол совршено се спојува со разладениот Cinzano prostco. Аперол Сприц е лесен за правење како и за пиење, совршен за секое време од денот и секоја пригода.

Color

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aperol Spritz Cocktail Pack”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy