Aperitivo.mk

Sale!

Направи најдобро кафе

Original price was: 18,000 ден.Current price is: 10,000 ден.

Напредни обуки и обука за развој на вештини за успешна бариста кариера како приготвувач на кафе.

Дознајте како да ги организирате и подготвите кафињата како професионалец.

Научете ги важните вештини и техники за успешна кариера како бариста.

Category:

Опис на курсот:

Наслов: Обука за Кафе БАРИСТА

Дата почеток: Веднаш (работни денови)

Формат: Практично и теорија

Траење: 15 дена по 5 часа на ден

Ниво: Почетничко и средно

Темпо: Забрзано

Цена на курсот: 18000.00 денари – Early Bird 32% попуст за првите 10 пријавени 

Организирано: Aperitivo.mk

ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ОБУКАТА СЕКОЈ СТУДЕНТ ДОБИВА ОНЛАЈН COFFEE СЕРТИФИКАТ.

ШТО СЕ ИЗУЧУВА ЗА ВРЕМЕ НА ОВАА ОБУКА?

 • ВОВЕД ВО КАФЕ
 • ИЗУЧУВАЊЕ НА ВИДОВИ КАФИЊА – ( КАФЕ АЗБУКА )
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО ОСНОВНА КАФЕ
 • ПОДГОТОВКА НА SETUP НА КАФЕМАТ
 • ОРГАНИЗАЦИЈА И КОМУНИКАЦИЈА СО ГОСТИ
 • ВИДОВИ НА НАПЛАТА И СИСТЕМИ
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ НА КАФЕ ВАРИЈАЦИИ
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО ПОДГОТОВКА НА МЛЕКО (ПЕНА)
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО АКЦЕСОАРИ ЗА ПОДГОТВУВАЊЕ НА ЕДЕНО УБАВО КАФЕ
 • ОРГАНИЗАЦИЈА НА ПРОДУКТИ ЗА ПОДГОТОВКА И ИЗГЛЕД
 • КОИ СЕ НАЈПРОДАВАНИ КАФИЊА?
 • КОИ СЕ КОИ СЕ НАЈВКУСНИ КАФИЊА?
 • КОИ СЕ ОСНОВНИ КАФИЊА?
 • ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА HACCP Системот

Позиција БАРИСТА

Ако сакате да станете бариста,најпрвин треба да научите основни вештини за приготвување на кафе,вклучително и еспресо напитоците,лате,арте и слично.Можете да ги научите овие вештини преку бариста обуката.

После што ке ги научите вештините,може да аплицирате за работа во кафетерии,ресторани,хотели или специјализирани продавници за кафе.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Направи најдобро кафе”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy