Курс за Вински познавач ниво 1

12,000 ден

Напредни обуки за дегустација на вино и разбирање на винската култура. Пријавете се за следната сесија.

Откријте како да ја збогатите гастрономската средина со совршени комбинации од вино и храна.

Дознајте повеќе за винската историја, традиции и важните аспекти на виното во различни култури.

 

Category:

Опис на курсот:

Истражете ги техниките за дегустација, културата и научете како да станете вински експерт.

Откријте ги најдобрите вински дестинации и искуствата што ги нудат. Планирајте ја вашата наредна винска авантура.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Курс за Вински познавач ниво 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy