Aperitivo.mk

Sale!

Курс за келнер

Original price was: 15,000 ден.Current price is: 10,500 ден.

Истражете како подобро да комуницирате со гости и да го подобрите работното искуство. Научете од професионалците.

Откријте како да се станете ефикасен водач на тркала во ресторанскиот сектор. Поголеми можности за напредок.

 

Category:

Опис на курсот:

Наслов: Обука за КЕЛНЕР.

Дата почеток: Веднаш (работни денови)

Формат: Практично и теорија

Траење: 15 дена по 5 часа на ден

Ниво: Почетничко и средно

Темпо: Забрзано

Цена на курсот: 15000.00 денари – Early Bird 30% попуст за првите 10 пријавени 

Организирано: Aperitivo.mk

ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ОБУКАТА СЕКОЈ СТУДЕНТ ДОБИВА ОНЛАЈН WAITER СЕРТИФИКАТ.

ШТО СЕ ИЗУЧУВА ЗА ВРЕМЕ НА ОВАА ОБУКА?

 • ВОВЕД ВО ПОСЛУЖУВАЊЕ
 • ИЗУЧУВАЊЕ НА ВИДОВИ ПИЈАЛОЦИ – ( SPIRIT АЗБУКА )
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО ОСНОВНА  ТЕХНИКА
 • ПОДГОТОВКА НА SETUP ВО САЛА И ТЕРАСА
 • ОРГАНИЗАЦИЈА И КОМУНИКАЦИЈА СО ГОСТИ
 • ВИДОВИ НА НАПЛАТА И СИСТЕМИ
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ НА ПИЈАЛОЦИ И КАФЕ
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО ПОДГОТОВКА НА ВНАТРЕШЕН И НАДОРЕШЕН ЕНТЕРИЕР
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО АКЦЕСОАРИ ЗА ПОЧНУВАЊЕ СО ПОСЛУЖУВАЊЕ НА ГОСТИ
 • ОРГАНИЗАЦИЈА НА МАСИ И ПРИПРЕМА ЗА ПОСЛУЖУВАЊЕ
 • КОИ СЕ ТАЈНИТЕ НА ДОБРА ПОСЛУГА?
 • КОИ СЕ ВЕШТИНИТЕ ЗА ДОБАР ТИПС?
 • КОИ СЕ ПРИДОБИВКИТЕ ЗА РАСТ ВО УГОСТИТЕЛСТВОТО?
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО АЛКОХОЛНИ,БЕЗАЛКОХОЛНИ ПИЈАЛОЦИ,КАФЕ,ВИНО И ХРАНА
 • ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА HACCP Системот

Загарантирана работа по завршување на курсот!!!

Позиција КЕЛНЕР во луксузни хотели.

Инвестирајте во обуки и сертификати што ќе ви помогнат да напреднете во кариерата како келнер.

Претставете ги вашите вештини како келнер и добијте можност за работа во популарен ноќен клуб.

Изградете си кариера како кенер преку нашите професионални обуки. Пријавете се за следната сесија.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Курс за келнер”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy