40 %

Мастер подготвувач на пијалоци

9,000 ден

Истражете ги последните бар тенденции и најдобрите практики што ќе ви помогнат да бидете успешен бармен.

Откријте ги најдобрите рецепти за вкусни напитоци и коктели, креирани од искусни бармени.

Испланирајте ја вашата успешна кулинарска кариера како бармен со нашите совети и ресурси.

Category:

Опис на курсот:

Наслов: Обука за бармен.

Дата почеток: Веднаш (работни денови)

Формат: Практично и теорија

Траење: 15 дена по 5 часа на ден

Ниво: Почетничко и средно

Темпо: Забрзано

Износ на пријава: 15000.00 денари со официјален попуст од 40 проценти

Организирано: Aperitivo.mk

ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ОБУКАТА ДОБИВАШ ОНЛАЈН СЕРТИФИКАТ.

ШТО СЕ ИЗУЧУВА ЗА ВРЕМЕ НА ОВАА ОБУКА?

  • ВОВЕД НА ОСНОВНИ ПОЗНАВАЊА
  • УЧЕЊЕ НА ВИДОВИ ПИЈАЛОЦИ
  • УЧЕЊЕ НА СЕТАП ВО ШАНК
  • ОРГАНИЗАЦИЈА И КОМУНИКАЦИЈА СО ГОСТИ
  • ВИДОВИ НА НАПЛАТА И СИСТЕМИ
  • УЧЕЊЕ НА КАФЕ
  • УЧЕЊЕ НА КОКТЕЛИ
  • ХАСАП СИСТЕМ

Загарантирана работа по завршување на курсот!!!

Позиција бармен во модерен коктел бар.

Придружете се  како бармен и креирајте неверојатни коктели за нашите гости.

Научете ги вештините на креирање на коктели како професионален бармен во нашиот коктел бар.

Откријте ги важните барменски вештини и напредни техники што ќе го подобрат вашиот перформанс.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мастер подготвувач на пијалоци”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy