Aperitivo.mk

Мед со Јаткасти Плодови 950г

700 ден

Комбинацијата на мед и јаткасти плодови (ореви, лешници, бадеми) на нашиот организам му ги обезбедува сите неопходни витамини, минерали, протеини, масти, јагленихидрати. Оваа протеинска бомба помага при анемија, главоболка, висок крвен притисок, чир на желудник, импотенција, а може да се користи и како замена за вкусен и здрав десерт.

Состав: Мед, јаткаски плодови (ореви, лешници, бадеми, итн.)

 

Out of stock

Опис на производот:

Комбинацијата на мед и јаткасти плодови (ореви, лешници, бадеми) на нашиот организам му ги обезбедува сите неопходни витамини, минерали, протеини, масти, јагленихидрати. Оваа протеинска бомба помага при анемија, главоболка, висок крвен притисок, чир на желудник, импотенција, а може да се користи и како замена за вкусен и здрав десерт.

Состав: Мед, јаткаски плодови (ореви, лешници, бадеми, итн.)

 

Начин на употреба: Индивидуален избор.

Препорачана доза: 1 х Супена лажичка или 3 х Кафени лажички на ден.

 

Начин на чување: Да се чува на температура до 25 ° C и релативна влажност од 70%. Медот е чувствителен на топлина и неговата конзистентност може да се промени без да влијае на неговиот квалитет. Избегнувајте замрзнување.

 

Рок на употреба: Неограничен.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мед со Јаткасти Плодови 950г”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy