40 %

Курс за миксологија (КОКТЕЛ МАЈСТОР)

Original price was: 15,000 ден.Current price is: 9,000 ден.

Пригответе вкусни коктели со нашите детални и креативни рецепти.

Започнете ја вашата авантура во светот на миксологијата. Научете како да правите совршени коктели.

Category:

Опис на курсот:

Наслов: Обука за МИКСОЛОГИЈА.

Дата почеток: Веднаш (работни денови)

Формат: Практично и теорија

Траење: 15 дена по 5 часа на ден

Ниво: Почетничко и средно

Темпо: Забрзано

Цена на курсот: 15000.00 денари – Early Bird 40% попуст за првите 10 пријавени 

Организирано: Aperitivo.mk

ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ОБУКАТА СЕКОЈ СТУДЕНТ ДОБИВА ОНЛАЈН MIXOLOGY СЕРТИФИКАТ.

ШТО СЕ ИЗУЧУВА ЗА ВРЕМЕ НА ОВАА ОБУКА?

 • ВОВЕД ВО MIXOLOGY
 • ИЗУЧУВАЊЕ НА ВИДОВИ ПИЈАЛОЦИ – ( КОКТЕЛ АЗБУКА )
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО ОСНОВНА КОКТЕЛ ТЕХНИКА
 • ПОДГОТОВКА НА SETUP ВО ШАНК
 • ОРГАНИЗАЦИЈА И КОМУНИКАЦИЈА СО ГОСТИ
 • ВИДОВИ НА НАПЛАТА И СИСТЕМИ
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ НА КОКТЕЛ МИКСЕРИ
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО ПОДГОТОВКА НА ИНФУЗИЈА (СИРУП)
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО АКЦЕСОАРИ ЗА ПОДГОТВУВАЊЕ НА ЕДЕН КОКТЕЛ
 • ОРГАНИЗАЦИЈА НА ОВОШЈЕ КАКО ЕДИНСТВЕН ПРОДУКТ ЗА ДЕКОРАЦИЈА
 • КОИ СЕ БЛЕНДЕР КОКТЕЛИ?
 • КОИ СЕ КЛАСИК КОКТЕЛИ?
 • КОИ СЕ ЛУКСУЗНИ КОКТЕЛИ?
 • ШАМПАЊ И ПЕНЛИВО ВИНО
 • ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА HACCP Системот

Загарантирана работа по завршување на курсот!!!

Позиција миксологија во луксузни хотели.

Преглед на кариерните можности во миксологијата. Дознајте за заработка и напредок.

Претставете ги вашите вештини како миксолог и добијте можност за работа во популарен ноќен клуб.

Изградете си кариера во миксологијата преку нашите професионални обуки. Пријавете се за следната сесија.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Курс за миксологија (КОКТЕЛ МАЈСТОР)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy