Aperitivo.mk

Sale!

Курс за Вински познавач до експерт

Original price was: 20,000 ден.Current price is: 12,000 ден.

Напредни обуки за дегустација на вино и разбирање на винската култура. Пријавете се за следната сесија.

Откријте како да ја збогатите гастрономската средина со совршени комбинации од вино и храна.

Дознајте повеќе за винската историја, традиции и важните аспекти на виното во различни култури.

 

Category:

Опис на курсот:

Наслов: Обука за ВИНО И ШАМПАЊ.

Дата почеток: Веднаш (работни денови)

Формат: Практично и теорија

Траење: 15 дена по 5 часа на ден

Ниво: Почетничко и средно

Темпо: Забрзано

Цена на курсот: 15000.00 денари – Early Bird 40% попуст за првите 10 пријавени 

Организирано: Aperitivo.mk

ПО ЗАВРШУВАЊЕТО НА ОБУКАТА СЕКОЈ СТУДЕНТ ДОБИВА ОНЛАЈН WINE  СЕРТИФИКАТ.

ШТО СЕ ИЗУЧУВА ЗА ВРЕМЕ НА ОВАА ОБУКА?

 • ВОВЕД ВО ВИНО
 • ВИДОВИ НА ВИНО
 • МЕТОДИ НА ПРАВЕЊЕ ВИНО
 • СКЛАДИРАЊЕ НА ВИНО
 • ОРГАНИЗАЦИЈА И КОМУНИКАЦИЈА СО ГОСТИ
 • ВИДОВИ НА НАПЛАТА И СИСТЕМИ
 • ИЗБОР НА ПРАВИЛНА ЧАША ЗА ВИНО
 • ПОСЛУЖУВАЊЕ НА ВИНО
 • ЗАПОЗНАВАЊЕ СО АКЦЕСОАРИ ЗА ВИНО
 • КОКТЕЛИ СО ВИНО
 • СПРАВУВАЊЕ НА ХРАНА И ВИНО
 • ШАМПАЊ И ПЕНЛИВО ВИНО
 • ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА HACCP Системот

Загарантирана работа по завршување на курсот!!!

Опис на курсот:

Истражете ги техниките за дегустација, културата и научете како да станете вински експерт.

Откријте ги најдобрите вински дестинации и искуствата што ги нудат. Планирајте ја вашата наредна винска авантура.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Курс за Вински познавач до експерт”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered by Caddy