Aperitivo.mk

Креирање на иднината на нашите нови кандидати

Аплицирај за нашата обука и придружете им се на задоволните ученици кои ја започнаа својата успешна кариера во угостителството

Нашите курсеви

Што сакате да научите денес?

АКАДЕМИЈА ЗА БАРМЕН

АКАДЕМИЈА ЗА КЕЛНЕР

АКАДЕМИЈА ЗА МИКСОЛОГИЈА (КОКТЕЛИ)

АКАДЕМИЈА ЗА МЕКСИКАНСКА ХРАНА

АКАДЕМИЈА ЗА ВИНСКИ ПОЗНАВАЧ

АКАДЕМИЈА ЗА БАРИСТА (КАФЕ)

Распоред на отворање

Одржете се да станете дел од светот на угостителството и да ја започнете успешната кариера за која сонувате

+38976434244

Многу повеќе информации кога разговараме

  Latest ekit news

  Ekit Latest News

  0
  Your Cart is empty!

  It looks like you haven't added any items to your cart yet.

  Browse Products
  Powered by Caddy