ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ

преинтелигентни  деца збрани на едно место

avatar, clients, customers

Неколку убави зборови за нас

Нашиот тим

убаво да се дознаат

Александар Петров

Founder - CEO

Jessica Pearson

COO

Кирил Ѓоргов

Marketing Head

Luise Litt

Lead Developer

Ема Грујеска

Intern social media

demi mur

Intern Designer

0
    0
    Твојата Картица
    Твојата кошница е празнаКон Продавница