,

Ketel One

2,100 ден

Изненадете ги саканите со Ketel One – премиум вотка и две гратис лончиња.

Categories: ,

Вотка од внимателно одбрана пченица во комбинација со современи, но и традиционални техники на дестилирање.
Совршениот спој од цитрусни и медови вкусови.
Долг и интензивен завршеток со меки тонови.
vol. 40%
Акцијата трае во преиод од 13.09-27.09.2021
Цената е со вклучен ДДВ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ketel One”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy