25 %

Кувар за мексиканска храна

9,000 ден

Откријте ги вкусите на Мексико преку нашите детални водичи за приготвување на вкусни мексикански јадења.

Напредни техники за готвење што ќе ги подобрат вашите вештини. Научете од професионалци.

Преодберете си кариера во кулинаријата. Откријте ги работните можносности во аутентични мексикански ресторани.

Category:

Опис на курсот:

Присоединете се кон нашиот тим како кувар во мексикански ресторан. Створете вкусни оброци и освојте клиенти.

Дознајте за традиционалните мексикански рецепти и кулинарски стилови од вистински професионалец.

 

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Кувар за мексиканска храна”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy