Вотка Cîroc 0.7л

2,700 ден

Cîroc се разликува од другите вотки бидејќи е направена од грозје, а не од жито, компири, пченка или коњак. Бидејќи се дестилира пет пати до 96% и не старее, ги исполнува сите критериуми на вотка. Содржи 40% алкохол.
Категорија:

Коментарите

Не постојат критики уште.

Бидете првиот преглед на "Вотка Cîroc 0.7л"

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

1
    1
    Твојата Картица
    Belvedere 700ml
    1 X 2,475 ден = 2,475 ден